November 1, 2014

._.who to talk?._.

Hi Hi!

Finally baru boleh buka blog ni. lol

Lupa email dan password.

Aisehhh adakah ini tanda penuaan? oh tidak!

Ehem lupa nak bagi salam.

Assalamualaikum wbt.

Dah lama tak bermonolog sendirian hahaha.

Baru lepas tengok cerita Campus Confidential untuk kali ke berapa entah.

Watak Bolin Chen dalam ni mmg lain drpd yg lain hahaha sedut image di sini

Ivy Chen & Bolin Chen dalam filem BBS Silent Code..gambar ambil di sini





























Comel sangat Ivy Chen dan pasangan dia Bolin Chen. Aishhh.

Walaupun cerita tu agak mengarut tapi jalan cerita dia not bad lah.

Again saya jadi reviewer filem/drama bebas. Hahahaha.

Okay ah pi tidoq pi tidoq!

p/s : hei jangan lupa pakai socks and gloves. sejuk kot!chuuuu u.u") Mornight!

2 comments:

radin fadli said...

memang dah tua ni hahaha

Yuyu Salleh said...

Ha ah! Dah tuaa...waaaa