April 21, 2014

._.my love from the star._.

salam..

tajuk post kemain lagi yee..

and yes..itu adalah tajuk korean drama..

mengisahkan tentang se(penjodoh bilangan yang sesuai) alien bernama Do Min Joon yang 'sesat' dekat bumi

dari zaman Joseon lagi..lama tak lama yee alien ni hidup..

tapi cerita dia ni sekitar tahun 2014 lah..zaman Joseon tu flashback punya scene..

Do Min Joon secara tak sengaja jatuh hati dengan superstar Hallyu, Cheon Song Yi..

banyak permainan hati dan perasaan jugak lah bila menonton drama ni..

kejap-kejap sedih sampai keluar air mata macho..5 saat lepas tu gelak melalak terbeliak..

fuh..yang pasti pelakon pelakon mantap..kacak dan gorgeous pulak tu..hahahaha (lantak ah kalau depa pelastik sekalipun kah!)

bawah ni watak-watak utama..sebelum ni mereka pernah bergandingan dalam filem The Thieves..

ambik sini

dah lama tak layan drama korea ni..hahaha

yang pasti cerita ni tak menghampakan..hiks!

~~(^o^)~~ 

okbai!





p.s: dah kenapa review drama korea pulak ni..buang tebiat?


2 comments:

anon said...

lama tak nampak post...:-)

Yuyu Salleh said...

Ha ah..jarang bukak blog dah skrg..