December 27, 2013

._.Hello Homosapiens!._.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Eh eh ada orang tegur kita kenapa dah lama tak update.

Gitu.

Kita ada silent reader rupanya.

Kenapa tak update ya? Sebab busy. *cliche sangat jawapan tu kan*

Sebenarnya mood blogging ni dah lama pupus.

Serious.

Bukan sebab takde cerita nak update.

Banyak.

Dalam kepala ni dah macam telenovela.

Tapi sebab malas.

Ya malas.

Malas nk turn into words.

I need a ghostwriter maybe. *macam nak buat novel pulak kan?*

I is poyo. Kah!

Oklah selamat malam Jumaat.

Maaf semua orang.

Wassalam.

P.s : cukup benci dengan gamers yang pakai cheat. Penipu.



2 comments:

radin fadli said...

famous rupanya ada orang follow blog dia senyap senyap haaaa hehehe

Yuyu Salleh said...

hahaha..abg Pae laaaa famous...public figure gituuu.. ;)