November 24, 2012

._.padiaaa nih?._.

As salam.

esok sabtu.
kerja.
documentation tak complete lagi.
ya!esok kerja.apa yang aneh?
org org osem ja kerja hari sabtu.. (saya latteeww mihmihmih)
nak setelkan hal perihal booking ballroom kat hotel.
patu nak discuss pasal 'bendabenda yg diorg tak tahu'..(saya pun tadela tau sangat)
patu nak gi potong rambut.
penat ah rambut panjang ni.penat tau tak.
oh ya.
esok tolong remind saya nak 'mandikan' cik melur.
next week ada test weh.
test yang tak perlu study. (Y)
apa lagi nak cakap.
haa.
saya dah bjaya 'mangga' kan twitter.
hakhakhak.
lagi satu.
rindu pulak abg pakai baju 'typo' tempoh hari.ngeee *padahal muka dia pun dah lupa*
hmm berita semasa.
next weekend nak gi melaka.
sepot kawen!tahniah pot!tahniah! ^^, *tundukhormat*
hotel dah book.yeay!
*tgh google hotel kat phuket krabi langkawi blablabla*
ngantuk aiihh.
rutin harian sekarang saya kurg tidur. :(
kerja.makan.makan.makan.tidur.
berat dah naik.
menuju spesis chubby tak lama lagi.please jangan cecah berat anak gajah.please.
baiklah.selamat malam semua.
maap salah silap.wassalam.

p.s: prayforgaza?ayuh doakan kesejahteraan umat Islam seluruh dunia.bukan di gaza saja. :)



9 comments:

Anonymous said...

rajin cik yuyu update blog skarang.i like..

.yuyue stroberi. said...

Kan? tetiba je. lps ni nk run away dah.

Anonymous said...

run away ke mana? bawak la saya sekali ;)

.yuyue stroberi. said...

Ishk ang sapa?entah entah AI..tknaklah bawak! lalalalalalarikk!!

Anonymous said...

wow.... nak gi krabi ke? sonoknye.... igt nak gi jgk bulan 2 ni ikot kengkawan tp..... kijee....... haissshhhhh

.yuyue stroberi. said...

Taktau lagi..krabi or phuket or aussie or umrah..or duduk bsimpuh kt umah diamdiam..mihmihmih

Anonymous said...

mihmihmihmih............

.yuyue stroberi. said...

ishk.

Anonymous said...

ushk...