November 25, 2011

._.pernah tak rasa macam ni?._.

..lost itu apa an sih?..
 
..salam !yes its Friday!.. :)
..harini saya ada bnyk soalan..
..pernah tak korang rasa sedih yang amat?..
..baring atas katil pd waktu malam..menangis..
..menangis sebab korang rasa korang makhluk paling tak cantik..
..korang rasa korang makhluk paling berdosa..
..korang rasa korang tak cukup baik..pastu start kira dosa dari hujung rambut yg terbelah lapan tu sampai hujung kuku kaki yg hitam tu..
..korang menangis bila orang cakap macam2 pasal korang..yee!semua perkara tu betol2 buat korang sentap..
..korang menangis sebab korang rasa korang tak pernah nak berbakti dengan keluarga..
..korang rasa korang tak berfungsi pon dalam keluarga korang..
..korang komplen macam2 kat keluarga korang...at last korang kena marah and diorg suruh korang belajar bsyukur hidup macam ni..cuba fikir org2 kat africa and somalia..mereka tak sempat nak fikir benda ni semua..
..terus korang rasa down..dalam fikiran korang..korang taknak bebankan sesiapa..ye! sesiapa!..
..so..korang mulakan watak baru korang..jadi seseorang yang paling happy..senyum gelak tawa tak penah lekang sepanjang masa..
..tapi..tade sape yang tau..bila malam menjelma..bila korang bseorangan..korang rasa ralat..dan satu je bnd korang buat time tu..MENANGIS..
(wehhhh!!always remember Allah with us!)

p.s : being there for people because you know what it's like to have no one.. :)

3 comments:

Bally Da Shoe said...

Hari2 senyum msti tak sedeyh dah ^^, heart is sumtin dat u can cheated, pretend to be happy and u'll be =P *sory english sepah*

anon said...

sy yg bace pon nak nangis...:')...yap Allah always with who need Him...:)

.yueyue stroberi. said...

bally..hari2 senyum..bila dah sedih yg amat..mulut hny mampu ucap..'tak sedih pun..get used dah'..n again i'm faking my smile.. :)

anon..lorh..da napenye sedih??